View Single Post
Staro 14.03.2014., 17:51   #265
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
hajde ako ti se da da mi napises na PM proceduru po kojoj si isao sa romom, te da li ti i dalje radi knock On funkcija?

ja bi svoga isto rootao, i ajde pokusaj po noci snimati pa mi javi kakav ti je framerate i kako se ponasa
1. Skini najnovije drivere za USB: LINK
2. U par koraka odradi ROOT: LINK
3. Moraš stavit neki custom recovery. Ja sam odabrao TWRP. LINK na guide. Skini ovaj d802 IMG i kasnije komande iz "Option 1" unosi jednu po jednu u CMD sa copy/paste.

Kad to sve prođe uredno skini cyanogen koji želiš, 10.2 stabilini ili neki 11 nightly itd... pa pogledaj ovaj video: LINK

Nemoj slučajno greškom kao ja u TWRP-u nakon backupa stisnit format all data jer ćeš imat blok hardware-a koji ne radi. Morao sam preko CMD-a i TWRP-a "manulano" gurati na mob cyanogen ROM pa ga instalirat...

Jedan tip: CMD iz foldera gdje su ti alati otvoriš najlaše sa SHIFT+desni klik u folderu pa Open CMD here.

KnockON i dalje radi a za video ću vidjet ako se sjetim snimit nešto po mraku.

I ne kupuj S4, baba rekla kazala puno se kvare

Za sada sa G2 niti jedan problem nisam imao, ni hardverski ni softverski. Kamera mi nije toliko bitna, uređaj mi estetski izgleda bolje i od nadolezećeg Sony-a Z2 sa po prst praznog prostora gore i dolje.
Vendetta je offline