Citiraj:
Autor c-shadow
Samo kineski i engleski, pitao ekipu na xiaomi.eu i vele da je to seller nešto kemijao i da stavim stalbe s njihovog sitea.
Sad mi se isto događa kao i pokreu, nakon flasha recovery iz mobileuncle, mob više ne ulazi u recovery nego se normalno restarta :-)
Ima neki zajeb tamo na tom tutorialu.
EDIT: izleda da nije u multi romu zajeb nego u smeću koje je seller gore stavio.
|
Nema zajeb, ja sam radio po tom tutorialu ali ti je prodavač sjebo nešto pitaj boga kakav ti je to stavil rom gore, a sp flas toolsom si probal i onda moraš puknuti gore orginal rom potraži tamo gdje je ta tema imaš i orginal tvornički rom to moraš staviti i onda po onom tutorijalu s CWM ili TWPR recoverijem staviš zadnji multilanguage rom.
Citiraj:
Autor c-shadow
Ne radi, flashao već 2x. Sve ok, taj stari stock rom radi, stock E3 recovery radi. Mogu rootati s vroot ili s framaroot. Međutim, kad napucam preko mobileuncle onaj cwm recovery, ista priča - tanka traka zbrčkane grafike na vrhu ekrana sekundu-dvije i onda nastavi s normalnim bootom.
Meni se čini da taj recovery nešto ne štima. možeš provjeriti da li je isti koji si ti stavljao?
Sad se mob flasha 3x, idem probati puknuti TWRP iz sock recoverya.
|
probaj flashati onaj rom ultimate rom koji podržava oba sima 3g s time twrp recoveryem