View Single Post
Staro 05.08.2005., 22:28   #5
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
DFI nema većih problema sa memorijskom kompatibilnošću tamo negdje od cca 5. mjeseca (zapravo se u 3. mjesecu situacija znatno popravila,ali ne i 100%)...stavljao sam valjda svaku value memoriju na nju (adata,buffalo,pqi,geil,kingmax,corsair), ,te cijelu paletu skupljih memorija tipa OCZ VX, EL rev 2 , PQI turbo , firestix itd. i nije bilo nikakvih problema dokle god su se memoriske postavke naštimale kako treba (a "Auto" nije kako treba )

jedina situacija na koju sam naišao je da corsair c2 v1.5 (winbond UTT) nije baš najbolje reagirao (greške u Memtestu) kada su SVE postavke bile na "Auto" ,no u slučaju da se postavke ostave onako kako ih bios sam odredi problema nema (zna oscar wu poprilično dobro svoj posao )

s druge strane kod Abit-a sam susretao više problema (i to hardware-skih) koje su znatno umanjile moje mišljenje o kvaliteti izrade i ugrađenih komponenata , te QC Abita (iako sam dugo vremena kupovao njihove ploče)

ne tvrdim da je svaki primjerak Abit ploče lošiji od konkuretne DFI ,ali ako se gleda malo veći uzorak onda mi DFI nekako više povjerenja uljeva da ću biti 100% zadovoljan sa pločom koju sam kupio

ASUS je (kao što je provokator već napisao) odradio odličan posao sa novijim verzijama BIOSa , te bi mi A8N-SLI Premium bio prvi izbor za s939 stroj na kojem neće biti overclocka

sve skupa veliki IMO
MentalHarikiri je offline   Reply With Quote