Pozdrav!
Evo i meni su danas po treći puta u zadnja 3 mj. isključili net. Imam MTik-a input dns port začepljen, blokirani outgoing port 25 (sve to već godinu i više). Uopće ne koristim ni na jednom od 2 kompa email client, koristim samo gmail. SZK kaže naravno "isključili smo vas zbog širenja virusa"... Obrazloženje je da se upucaš... Prošli puta pošaljem mail tehničkoj službi i kažem sve gore navedene postavke mog firewall-a, te zatražim detaljnije obrazloženje i oni "odmah" nakon 10 dana odgovore generičkim mailom kako je korisnik isključen zbog spama.
Nemam više ideje šta napravit, kome se žalit... U 8. mj. mi istječe ugovorna obveza i definitivno mjenjam providera jer ovo više nije normalno.
Odem u T-Centar i pitam gospođu da li će mi biti umanjen iznos za ovaj mjesec, a ona odgovori da ne zato što imam ugovornu obvezu i fiksni iznos za 24 mj. Ja joj rekoh da je to kršenje zakona jer nemogu mi naplatiti nešto što ne koristim. A ona se opet uhvatila ugovora i obveze te mi čak isprintala primjerak ugovora da mi pokaže da sam potpisao i prihvatio navedenu cijenu. I onda kažu ljudi da sam nenormalan, primitivan i neodgojen kad sam počeo urlat....
Dobro došli u EU....
ovako sigurno rade i u deutschlandu...