View Single Post
Staro 13.03.2014., 18:53   #783
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Ma neka piju mlijeko, i jedu zutanjke, ne skidaju bf ispod 10% da je to toliko bitno
Ja nema šanse da izbacim mlijeko iz doručka, zobene s vodom su mi fuj, a kava s mlijekom ili nescafe je must za mene. Mlijeko s low fatom mi je ogavno i nemogu ga piti. Isto tako volim smiksat postni+voda+banana+med pred spavanje.

Za normalne ljude koji zele smršaviti ili dobiti nešto malo mišića dovoljno je da si srede prehranu, i izbace junk/alkohol/slatko i rezultati će doći.

Imam par frendova koji stalno jedu istu hranu, postni/tuna/piletina/whey i tako cijeli život. Pa ja da jedem piletinu svaki dan na isti način, i jedem 1kg postnog svaki dan, zgadilo bi mi se sve to nakon mjesec dana.
Moras imat neke gušte. Hrana ti mora biti ukusna. Može se fino papati i gubiti kile.

Potpis na sve!
Zobene sa vodom nema šanse, a sa mlijekom mogu pojesti na silu. Znam da nije 100% idealno, ali ako sam postizao rezultate vježbanjem i bez imalo obraćanja pažnje na prehranu, smatram da će bilo kakav pomak u prehrani samo donijeti veći napredak. Uostalom, treba jesti raznoliku hranu, neću sad izbjegavati maminu sarmu, francusku salatu za Novu, mesinu ispod peke ili čobanac

Junk food ne jedem, možda kebab ili zloburger 3-4-5 puta godišnje, McD i sl. nikada, gazirano i slatkiši mi ne znače ništa, ali povremeno maznem kockicu-dvije čokolade kad cura tamani.
Vidjet ću kako će palačinke s jajima ispast, pa vidjeti što se još može i kako napraviti za doručak da ne jedem stalno isto.
Sve ovo mi je vrlo novo i još se tražim u tome, valjda ću naći načina da pomirim zdravu sa ukusnom prehranom

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote