Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 13.03.2014., 18:25   #7022
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
@BladeRy
Ajde ajde, jučer si barem pobrao achievement za Bashioka, bez sumnje najrjeđi spawn u kompletnoj igri (od izlaska igre do jučer od skoro tisuću sati game timea sam prvi put naletio na njega, a velika većina sa par tisuća sati ga nikad nisu vidjeli).
Tko god je bio u to vrijeme na guild chatu je imao šansu pobrati ga jer smo davali svima šansu i rakanishu's blade komu je trebao uz upute kako ga dobiti.
Bilo je super osim par BSOD-ova RL frendu (Marsu), ali to smo već potvrdili da je destroyer kriv, jer mu se komp krši samo dok je destroyer s nama u partyju.
Puši kitu

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ljudi pošto se diablo jako promjenio u odnosu na diablo od prije patcha zanima me kako se sad računa pravi dps?
Tj kako sad imamo razne bonuse na elemental dmg, kada i kako se on računa?
Isto vrijedi i za bonus na skillove?

Kako je počeo (JEBENO NAPOKON) padat koristan gear, vrijeme je za isprobavanje novih stvari

DPS prikazuje stvarno stanje koliko radiš Damage Per Second u ovisnosti o svim mogućim bonusima i opremi. Ne ubraja se + % to skill ili primjerice ako ti primary skill radi 130% dmg. To se sve zbraja naknadno. Zato možeš npr imati 1mil crit ako imaš samo 200k dps. ako računaš pure dmg, recimo da imaš 400% CD, to je znači samo 800k dps. Ostali bonusi se dodaju na base dmg pa onda CD na to.

Tako bi bar mehanika igre trebala raditi. Nisam se još bacio u istraživanje dal je tako.