Idem u Ju-Es-of-Ej u petom mjesecu pa si gledam što od tehnike uzeti. Prije sam jako volio fotkati pa bi si kupio pošteni fotić... Frend si je kupio prije par dana NEX-5T. Stvar je vrhunska, ako će me držati još toliko kroz ovih mjesec i pol - dva do puta onda bi si kupio nešto slično.
Full DSLR-ovi me ne privlače jer su jednostavno preveliki. Rađe bi neki mirrorless.
U Americi bi dao do $1000 sa nekim kit lensom ili tijelo + objektiv.
Gledao sam NEX-5T, pa NEX-6 i sad gledam novi A6000. Iako mi je A6000 ružniji od NEX-5T (haha, znam, ali gledam i to), izgleda mi prilično fora. To što je malo veći od NEX-5T mi je moooožda čak i prednost jer ga je lakše držati. NEX-5T mi je nekako na knap kad na njega okačim SEL55210.
Imate li kakve preporuke koji uzeti, koji objektiv?
Frend je dobio SELP1650 uz svoj NEX-5 i mislim da ima neku grešku, opasno ronda i buči dok zumira. Osobno su mi puno draži zoom objektivi sa manualnim zoomom i automatskim fokusom uz dva ringa za zoom + fokus (ili software izmjenjen u nešto drugo). Ali koliko vidim, dosta ljudi hvali taj SELP1650. Jedino što mi se sviđa kod tog objektiva je njegova veličina.