View Single Post
Staro 13.03.2014., 15:40   #5259
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Imam nezgodnu situaciju. Naime moj Samsung Galaxy S+ je odapeo mjesec dana prije isteka jamstva. Uređaj je predan u Agram koji je utvrdio da je neispravan i dali su financijsko T-Com-u (pošto je u T-com-u kupljen) - i tu počinju moji problemi. Bahatluk istih na stranu (od toga da mi je rečeno da ja njih nemam šta zvati da će oni mene zvati + kad sam pitao što mogu dobiti kod njih u tom rangu cijene pošto na webu nemaju cijene samih uređaja rekla mi je teta u T-com-u neg si pogledam po dućanu cijene uz uređaje da su svi izloženi (ne nisu)- oni sad trebaju vidjet jel ima isti takav uređaj ili će mi dati financijsko odobrenje da uzmem nešto kod njih. Ako od nekud ne isčupaju taj prastari već mobitel (na koju foru?) opcija mi je zamjena za drugi uređaj/doplata. Problem je da su skupi do bola i recimo jedna Xperia M koja u normalnim dućanima košta cca 1800kn kod njih je 3000kn! Ja nisam prvi vlasnik Samsunga pa pretpostavljam da nemam pravo tražiti povrat sredstava (uređaj je bio u vrijednosti 2599kn a plaćen je 1700kn sa zamjenom t-com bodova). Kolko sam skužio jedino što mogu za te pare uzet su Nokia Lumia 520 i Samsung Galaxy Fame što je onak - lošije od onog što sam imao. Što mi je činiti?