Citiraj:
Autor blackened
bubnio sam ga na tu rezu jer je pisalo recomended, ali da, nekak ko da mu više 1280*960. Još mi fora što je ovaj picajzla pa je izvana stvarno ko nov.
|
To što nije trinitron neka te ne zamara previše. Ukoliko ima dobru ošrrinu (rezolucija 1280x1024 ali da je najsitniji tekst jasno čitljiv) i svjetlinu slike imaš pravi stroj. Skini si program nokia monitor test pa si pregledaj focus i ostalo. Ukoliko focus nije savršen da se popraviti iz menija monitora.
Ja sam ima jedan baš 957mb i stvarno je imao odličnu sliku. Samsung monitori znaju pokazivat malo više moire nego trinitron i malo izraženije disanje slike,ali nemora biti strašno
Win32@ Može se naći nešto dobro 21" (pogotovo ak si u zagrebu) ali valja biti strpljiv. Većina tih monitora je dosta izrabljena i relativno loše stanje tako da bez probe takav monitor nikom nebi preporučio da kupi. Ja sam ovog g520 kupio sa zelenim tonom slike za 150kn i to je bio rizik. Mogli su mi ovi u servisu reći nemremo niš tu napravit ili tražit neku bombastičnu cifru pa bi ga morao bacit. Na sreću ispalo je relativno povoljno sve skupa i slika je stvarno vrhunska.