View Single Post
Staro 13.03.2014., 13:31   #500
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
bubnio sam ga na tu rezu jer je pisalo recomended, ali da, nekak ko da mu više 1280*960. Još mi fora što je ovaj picajzla pa je izvana stvarno ko nov.
To što nije trinitron neka te ne zamara previše. Ukoliko ima dobru ošrrinu (rezolucija 1280x1024 ali da je najsitniji tekst jasno čitljiv) i svjetlinu slike imaš pravi stroj. Skini si program nokia monitor test pa si pregledaj focus i ostalo. Ukoliko focus nije savršen da se popraviti iz menija monitora.
Ja sam ima jedan baš 957mb i stvarno je imao odličnu sliku. Samsung monitori znaju pokazivat malo više moire nego trinitron i malo izraženije disanje slike,ali nemora biti strašno

Win32@ Može se naći nešto dobro 21" (pogotovo ak si u zagrebu) ali valja biti strpljiv. Većina tih monitora je dosta izrabljena i relativno loše stanje tako da bez probe takav monitor nikom nebi preporučio da kupi. Ja sam ovog g520 kupio sa zelenim tonom slike za 150kn i to je bio rizik. Mogli su mi ovi u servisu reći nemremo niš tu napravit ili tražit neku bombastičnu cifru pa bi ga morao bacit. Na sreću ispalo je relativno povoljno sve skupa i slika je stvarno vrhunska.

Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 13.03.2014. u 13:38.
darkijas je offline   Reply With Quote