Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 13.03.2014., 09:24   #7017
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@Korisnik
Pa to i je problem, u vanilla D3, barb je bio monstrum. Imam 450h sa DH i opremu visestruko bolju od barba, barb je imao 98k dpsa a DH 300. Jel treba reci tko je kosio MP5+ bolje? Jednostavno po efektivnosti i lakoci barbu nije bilo konkurencije. Sta me je zivciralo do ludila, jer il rolas barba i sve koljes bez brige, il pisas krv pokusavajuc sa drugim likovima to isto.
Nebalans do zalosti. I sta je najbolje, i nakon nerfa barbara, ekipa sta ima dobru opremu radi isto kao i prije na T6. Kolje efortless, a ostalis ta nemaju opremu od par miliardi se mogu jebat strucno. Pogledam streamere a oni sve kose ko travu.

Anyway. Jucer sam se prikljucio klubu idiota koje je blizza naguzio. Bez vazelina. DH sa 180m poola krepa. Dosli mobovi, vrijeme za vault, koji sam testirao u gradu i RADI.
U guzvi..vault, nece, ma vault, nece, VAULT, mrtav.
Naravno, nakon skidanja svega zivoga i mrtvog i onog izmedju sa neba blizzardu, shvatim da vault ne radi ako je kursor misa bio dalje od rangea vaulta......?!?!? Sad trebas mjerit po ekranu koliko je range, il da nacrtam flomasterom kruznicu na sred monitora kao radijus?
Koliko sam izgoglao, izgleda da je domet 35 yardi, a ja to mogu ocjenit golim okom ko od shale (sarkazam ukljucen), cija je ovo debilna ideja bila da implementiraju.

BladeRy je offline   Reply With Quote