View Single Post
Staro 12.03.2014., 17:59   #3015
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Sigurno ste iskusniji pa vas molim za savjet.

Kronologija servisa i NO SIM problema mog starog S3:
  • Počne mi se pojavljivati tu i tamo poruka da mi je iznenada izvađena SIM kartica i da moram resetirat uređaj. Nakon reseta sve radi.
  • Problem postane stalan nedavno kada nakon xy reseta i povrataka na tvorničke postavke mobitel više ne prepoznaje SIM nikako. Moj sim radi u drugim aparatima, drugi simovi ne rade u mom.
  • Konačno mi dosadi imat tablet i odnesem mob u europatrade
  • Uzmu ga pod garaniju (važeća do 7. mjesca) na servis
  • Vrate mi ga nakon par dana navodno promjenili SIM slot (brat ga predigne). Dođem doma stavim karticu, mobitel ima isti problem. I dalje ne prepoznaje SIM.
  • Isti dan odem do europatrade-a i kažem im da su mi vratili mobitel sa istim problemom. Kažu "onda ovo ide za ZG" i opet ga preuzmu.
  • Nakon 5-6 dana dolazi poruka "vaš uređaj je gotov...", odem po njega. Kažu zamjenili su cijelu matičnu (vrijednost 1500kn). Probam stavit karticu, sve radi, odem doma, nastavim sa životom. Navečer primjetim gore da mi uređaj nema signala (prekriženi kružić). U postavkama jednostavno neće da locira više mrežu i katkada baca poruku prilikom pokušaja odabira mreže ručno da nije umetnuta SIM kartica.
  • Dosadi mi tortura sa tim mobitelom, kupim drugi i ovaj dam bratu da se sa njim zajebava. On ga odnese po treći put na servis i opet ga pošalju u Zagreb.
  • Danas ga zove netko iz Zagreba, frustiran nemogućnošću otklona kvara i pita ga ima li račun.
Treba li im stvarno račun jer ga nemam, i zašto im sada odjednom treba račun ako su već toliko energije, vremena i novih djelova uložili u taj skoro 2 godine star mobitel?

Mobitel mi je pao zadnji put na parkingu prije godinu i nešto dana ali radio je uredno do prije mijesec dana i osim kozmetičkog oštećenja na aluminijskom okviru ništa drugo mu nije bilo.
Vendetta je offline