View Single Post
Staro 12.03.2014., 17:18   #6289
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
s tim da nije svima uspjelo tako, nije ni meni, ali ni nekim ljudima na drugim forumima, pa da citiram: "Pratio sam postupak na xiaomi forumu za Hongmi i sve mi je islo ok do dijela kad u MobileUncle toolsu dolazi recovery, kliknem na ovaj koji sam skinuo, on ga prihvati, i pita me da napravim reboot u recovery modu, kliknem OK i on se restarta, i ukljuci se, i to je to, nista dalje, ne mogu pratit dalje upute...
Ne boota se u recovery, samo se ugasi i opet upali. U jednom trenutku se kao gore u vrhu ekrana pojavi kao ono par nekih crtica al to je sve, dodje MI logo i normalno se pokrene...
probao ponovno u MU, i sad skinuo jednu reboot recovery aplikaciju, ista stvar, kad se ugasi, pojavi se u vrhu neka kao naznaka da se nesto pokusava, ne znam kako da opisem, u vrhu ekrana kao crte ono kad je na televiziji loša slika, traje par sekundi i onda normalno nastavi dalje i upali se mobitel. Jeli moguce mozda da je do recovery.img fajla? ucitao sam taj fajl preko MU, ovaj koji se nudi u ovom tutorialu, i jos sam jedan nasao isto na sluzbenom forumu u jednoj temi. Oba puta ista stvar.
"
pokra89 je offline