View Single Post
Staro 12.03.2014., 16:37   #1630
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova
I onda ti dođe mob iz Kine kao meni za 65 dana.. Digao dispute u roku, pa claim, pa se opet natezao danima.. Na kraju je mobitel došao, no propisno sam se opekao.. Poanta je da da svatko ima svoje mišljenje i, kao što sam rekao, neka odluči prema vlastitom izboru.. Da ponovno uzimam mobitel, prije bih platio 200ak kn više pa da mi dođe za cca 7 dana bez zafrkancije s carinom, nego čekao opet iz Kine.. No problem je što većine mobitela koji meni zapnu za oko nema u EU, tako da me opet u dogledno vrijeme čeka natezanje s Kinezima..
1. Dodaj još 40-tak eura poštarine na te talijane pa si onda zbroji

2, A kaj da ti mobitel iz Italije dodje za 65 dana, jel bi i onda isto tvrdio? Shit happens, zna se kolko je čekanje iz Kine, a ako ti se desi sranje, desi se sranje, ja sam neke iteme iz EU čekao po dva mjeseca, šta sad, da savjetujem ekipi okolo da ne naručuje iz EU jer se čeka 2+ mjeseca, neg da, ne znam, plate 20-30% više i naruče iz Amerike jer mi je iz Amerike došo item dost brzo?

3. Kao što kažeš, ponuda Kineza iz EU je jako limitirana mada rade na tome pa bi moglo biti bolje uskoro.
MikaHR je offline   Reply With Quote