View Single Post
Staro 12.03.2014., 15:56   #6285
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Kako to da imaš 2 verzije MIUI, to su došli tako ili si dizao verziju?
Imam dva Hongmija jedan je od žene i taj je na 4.0 jer je 5.0 još tad nije bila potpuno stabilna kad sam ga dobio, a taj prvi sam dobio s orginal tvorničkim softverom tak da sam morao sve sam raditi, drugi je odmah došao s 5.0 verzijom

Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
Vjerojatno su mu oba dosli s četvorkom, pa je jedan dizao a drugi ne. I ja sam prijatelju digao na peticu, i ekstra je, s cetvorkom je bilo problema s kamerom a i nekoliko je puta zablokirao, s peticom evo vec treci tjedan sve ekstra i bez greške
To u 4.0 nisam primjetio samo sam primjetio one tipke koje vibriraju koje se nemogu isključiti ali u 5.0 je to promijenjeno

Citiraj:
Jesi dizao preko OTA updatea ili flashao ručno?
Moj je danas došao poštom, navečer kjad se vratim s posla ću ga raspakirati pa da niti ne aktiviram gmail acc dok ga ne updateam. Root me za početak ne zanima, može biti virgin ROM za početak. HR jezik mi nije bitan, sve radim na EN.
Pitanje za sve vlasnike, na koji ROM preporučate updateati?
Pa ni nema HR jezika za MUIU, ručno se flasha ako želiš stabilnu multilanguge verziju za sve ostalo pogledaj xiaomi.eu forum imaš tamo kako dignuti, ako ti treba na obije kartice 3g onda imaš tamo jedan drugi rom ultimate piše, ma naći češ sve tamo od romova do objašnjenja na tom forumu

Citiraj:
Ručno, preko SP flasha?
Verzija s onog xiaomi foruma?
SP flash koristiš samo ako nešto zezneš i ako moraš ponovo staviti orginal verziju roma koji dolazi tvornički. Ovako moraš ručno preko CWM ili TWRP recovery-a, uglavnom pogledaj si na tamo na xiaomi.eu pod sekcijom Xiaomi/Redmi sekciju, ali prvo provijeri da ne bi bila kopija
eKICh je offline