View Single Post
Staro 12.03.2014., 15:48   #2059
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
yok, vally za ipt: malo samo pripazi šta ti se to sviđa jer nekih stvari ima recimo po publicu. Inače oni imaju puno freeleecha to ostaviš na kompu i voozi... al ono složiš si komp koji radi 24/7 i nemaš beda.
Ja sitne stvari skidam, par stotina megabajta do 1 gb najčešće. Valjda ću to lako vratiti kroz seedanje tijekom normalnog korištenja računala, nemam tako gladnu njušku da mi treba specijalno računalo samo za torrente ili seedbox.

Citiraj:
Glede tvog pitanja za utorrent na mobu ovisi kako se on identificira na treckeru, samo razmisli malo. Što kad odeš iz kuće? Trošit ćeš podatkovni sa mobitela? Kad se krećeš stalno ti se mijenja veza prema netu ... (kako mijenjaš tornjeve).
Na ipt-u rekoše: "Ne to koristiti, fuj, sramota velika radi koje dobiš bananu".

Isto tako, treba svakako isključiti DHT jer također dobiš bananu radi toga, skoro mi to promaklo.

Citiraj:
Ako si mislia po noći dok spavaš ... mobitel ti mora stalno bit na punjaču inače će ti baterija iscurit samo tak, koliko ti cpu.a troši taj utorrent za mobitel ... tak da ... ili pc u kući ili seedbox .
Radilo se o tabletu koji je stalno na wirelessu, sa jakom baterijom pa bi bez problema to obavljao. Ali eto, kad se ne smije...
Valley7 je offline   Reply With Quote