View Single Post
Staro 12.03.2014., 15:47   #24
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor de sign Pregled postova
Yep, ali njemu su se fino posložile bez velike muke. Meni je 0.5cm niža lijeva strana.
Ma nije se nista fino slozilo samo do sebe, proucavao ih je i ovo kad je snimao video mu je vec N-ti pokusaj, i sam je reko da je vec isprobavao . Ako ti je razlike tolika ili nesto neradis dobro ili su ti fotke lose (stretchaj ih ako treba ili pokusaj izbacit deformaciju lece u Phopu ako imas metadata).

I njemu lijeva i desna strana face nece biti dobre ako bude radi po fronti jer ima bocnu stranu samo jednu sliku a na drugu stranu vjerojatno ne stima .

Nevrijedi ti komplicirait oko toga jer kao sto rekoh slike ljudske glave nikad nece biti pravi blueprint niti ortho photo koji mozes korisititi kao tehnicki crtac. Ako ti 90% nije dovoljno doboro nda generalno "mani se corava posla" jer u 3Du ces imati hrpetine stvari di nece ni dobit nacrte a trebat ces napravit model gledajuci u 2-3 fotke tako da ili trazi drugi subjekt dok se ne izvjezbas ili pokusaj .

U kranjem slucaju odi na http://www.3d.sk/ i skini neke reference koje se poklapaju bolje . Ionako vjezbas pa nije bitno bas da bude Natali ?