View Single Post
Staro 12.03.2014., 12:06   #743
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Nakon par godina odlucio se vratiti u teretanu. Nisam totalni pocetnik, prije sam bio i vise no redovit. Imao sam cca 88-90kg, vecinom jako lijepe definicije. Visok sam 190cm.

No malo se razbolio, radi bolesti i vlastite bezvoljnosti za prehranom smrsao drasticno. Imam trenutacno cca 75kg, a bilo je i kud i kamo nize od toga.

Vec 2 tjedna sam u treningu. Od preparata samo dymatize + dextroza + multivitamin. Nikakvi gaineri, to ne zelim u sebe unositi. Od sljedeceg tjedna pocet cu i kreatin koristiti, samo da ove upale prodju.

U teretani sam 4x tjedno. I ovoga se planiram drzati:
Pon: prsa, triceps
uto: odmor, jer na vecer imam standardni futsal termin sa ekipom
sri: noge + ramena (ne znam ni sam zasto, no ovo dvoje sam uvijek skupa radio)
cet: ledja, biceps
pet: odmor
sub: jos jedan termin futsala sa ekipom
ned: malo prsa (svega par vjezbi) i ostatak rad na rukama, pretezito biceps

Prehranu sam ustalio, mogu reci da je jako dobra. Moze i bolje i bit ce, ali po tom pitanju radi posla, dvoje djece i svega ostaloga radim koliko mogu.

Zanima me samo sljedece. Da li mijenjati moj plan treninga? I ako da - zasto? Problem mi malo predstavlja sto igram i tenis uz futsal, ali za tenis nemam stalni termin. Nekad ne odigram ni jedan match tjedno, nekad cak 3. Dakle aktivan sam u sportu unatoc tome sto u teretanu nisam par godina ni krocio. Kondicija nije nikakav problem, dapace.

Cilj je pokusat doci ponovno na onih famoznih 90kg. Nije zurbe, znam iz vlastita iskustva da to nece doci preko noci. Ne mislim u sebe ubacivati sve i svasta samo da bih dobio na kilazi. Nije cilj sama kilaza, vec da to na nesto i izgleda.

Ukoliko netko iskusniji moze malo pomoci, bio bih zahvalan. Dugo nisam u tim vodama, a najgore je kad mislis da sve znas. A vjerujem da ne znam
Mileni je offline   Reply With Quote