View Single Post
Staro 12.03.2014., 00:15   #2660
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Tomas Miler... koji seljak.
A da sam na Mandžinom mjestu, ovog egoističnog i sebičnog seronju Robbena bi šamarao po pola sata nakon svake utakmice.

1:1... koja jadna utakmica. bolje da sam gledao onu drugu.
Ma jazavac,jedno vrijeme je bio dosta kritiziran zbog toga,izviždan par puta i sl. pa se popravio,ali nastavlja po starom...
Jedino mi nije jasno kako ekipu uvijek prolazi u lijevo,sve finte koje ima su u lijevo,jer se namješta na lijevu nogu,i nemogu razumijet da mu to i dalje prolazi kod većine...

Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
tip je sebicno smece to stoji ali da nema njega i malog marisola bili bi na 50%
zamislite da robben pocne dijelit te izradjene akcije.. pa utrpali bi 9 komada, a ne 6
Marisol...hahhahah

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Atletico je ovogodišnja "Borussia", što po pristupu, što po trci. Milan zaista nije imao previše šanse protiv ovakvog ATM-a. Tko god ih dobije u četvrt finalu ... neće im biti lako

Jedino je pitanje koliko mogu fizički izdržati nakon duge sezone, jer kao što svi vide, prošlogodišnji igrači iz Dortmunda se, ove sezone, doslovno fizički raspadaju (ozljede).

Arsenal se borio vrlo solidno, ali s onakvom situacijom iz prvog susreta ... bilo bi pravo čudo da su uspjeli.

Pojedine ... "sebične padavičare" uopće neću niti komentirati al dobro, nije jedina momčad koja ih ima
ATM nema klupu za to,tj. ima ali Diego igra na zicer pa premalo rotira,nemogu oni to izdržat što se vidjelo na tekmi protiv Reala,pa poraz od Almerie...itd...
Dr_faca je offline