Citiraj:
Autor trouble
Pa mislim,dečki koji me znaju sa Žderonja znaju di radim,i da vezano je uz nogomet. A kako radim sa još poznatijih likova par rado ću napraviti survey da li je Lehman u pravu....dapače,zamoliću ih i da se snimimo 
|
Nije da me interesira
btw. ja nikad nisam rekao da je Lehmann u krivu (on nije neka relevantna osoba čije se mišljenje uzima bez pitanja, osim očito eto za svetske stručnjake poput yourself). Čovjek je iznio svoje mišljenje sa kojim se ja ne slažem. Pogotovo kad se uzme u obzir da je on bio dio ekipe koja je riješila PL bez poraza, samo to onda u tom slučaju (jer je on bio dio ekipe), nije bila dosadna sezona i liga je bila ultra jaka (iako, za razliku od Bayerna Arsenal u onoj sezoni nije digao LP), a sad je to u Bayernovom slučaju dosadno i slaba liga. Seems legit. Stari kompleksaš još od kad ga je Kahn šijao za mjesto u repki sve do SPa 2006e
Sa kupnjom od konkurencije bio bi u pravu kad bi kupovali igrače koji im netrebaju i smještali ih na klupu (pa bi igrači odigrali 5 utakmica u sezonu / dvije )
brothers Kovač (Robi došao iz Leverkusena, koji onda nije bio neka ozbiljna "prijetnja - 4 sezone = 94 utakmice, Niko došao iz Hamburga, koji je bio 12. ili 13. onda - 2 sezone = 34 utakmice),
Paulo Sergio (došao iz ROME, 3 sezone = 77 utakmica, 21 gol),
Klosea (došao iz Werdera koji onda više nije ni kotirao najviše 150 utakmica, 50 golova - više nego u Werderu ili u FCK iz kojeg je išao u Werder),
Deisler (5 godina u klubu, slovio kao jedan od najvećih njemačkih talenata, neslavno propao, došao iz Herthe, koja baš i nije "Meistermaterial"),
Pizarro (došao 2001. iz Werdera, kojeg onda nije bilo ni na karti, prek 300 utakmica i 120 golova za Bayern),
Thiam (došao iz Stuttgarta koji je bio jedno mjesto od ispadanja iz lige),
Görlitz (došao iz zehcigera koji su onda ispadali u drugu ligu),
Rau (doašo iz Wolfsburga koji je bio midtable ekipa),
Elber (klupska legenda i ikona navijača),
Podolski (u Bayernu ima više utakmice nego u Arsenalu),
Salihamiđić (pogledaj što piše za Elbera),
Van Buyten (200+ tekmi za klub, 20+ golova),
Altintop (4 sezone, 110 utakmica) ,
Schlaudraff (došao iz druge lige iz Aachena lol ?),
Olić (80 utakmica, 20 golova - 2 puta finale LP),
Gomez (174 utakmice, 113 golova),
Luiz Gustavo (100 tekmi - jedan od glavnih motora pri guranju u finale 2012.),
Neuer (najbolji svjetski vratar?),
Rafinha (88 utakmica u 3 sezone) ,
Boateng (seriously?),
Starke (seriously?),
Dante (seriously?),
Mandzukic (seriously?)
U tu grupu flopčina koji su više prosjedili nego igrali bi mogao svrstati samo Jansena, Ismaëla i Borowskog. Svi ostali su kupljeni jer su bili potrebni (što i njihov broj utakmica pokazuje), a ne da bi se oslabila konkurencija. Uostalom, kao što sam već dva puta i napisao. Cilja se na najbolje, bilo to u vlastitoj ligi ili ne.
Citiraj:
Autor trouble
Iako ima uglednih imena koja su Bayernu dala štošta,nemogu se otet dojmu(činjenici) da su bacili cca 50 miliona eura u desetljeću na zvijezde manjih momčadi koje su se vrtjele među top 6 samo da ih ovi nebi imali.... i nemrem se sjetit nikog ko baca 10 miliona € na igrača za 5 utakmica u dve sezone...zhm,osim Bayerna 
|
Da ekšli toliko pratiš koliko kenjaš, znao bi da to rade svi klubovi, a ne samo Bayern, Kupuješ od manjih od sebe jer očekuješ da će ti igrači nešto i napraviti. Manje su šanse da igrač bude flopčina. Desi se tu i tamo neki flop, ali mislim da je to ništa u odnosu na druge europske powerhouse ekipe ili?