Citiraj:
Autor gsxr750k9
ak mislis da bus nabacil kile pijuci samo taj preparat varas se.
najbitnija ti je pravilna prehrana, a sve ostalo su samo dodaci istoj.
osim toga trebas malo vise informacija dat da bi ti neko napisao nekakvu dijetu za podizanje mase.. npr
dob, spol, body type, sto treniras, kolicina aktivnosti8mentalne, fizicke) itd itd itd..
uglavnom, pretpostavljam da imas problema s nabacivanjem kilograma cim si si uzel taj nekakav serious mass dodatak
moras jest, jest i jest... znaci konstantno moras jest
trpat u sebe.
|
170cm, 57kg, muško, 20 god, treniram kao normalni bodybuilder, pon ovaj dio tijela, uto drugi dio tijela itd. body type nebi znao šta je. Imam problema sa nabacivanjem kilograma, jedem 5 puta na dan, jaja, ribu, sir, piletinu, govedinu i pijem 2 puta na dan serious mass 1 obrok oko 60g (to sve sam počeo nedavno)
Citiraj:
Autor papčić
Mogao si jeftinije proc s 5 kila wheya i glukozom, pa sam zamjesat gainer 
Ako oces nabit velicinu...jedi...ako nejde...jedi vise, ako i dalje nejde...jedi jos vise, druge nema 
|
Pa to mi svi sad govore da sam trebo uzet whey i dex, ali opet ne kužim zašto se onda gaineri proizvode uopće ili kome su oni uopće namjenjeni?
I naravno, ja imam i program prehrane, program trenina itd. i tamo me zanima kako je to najbolje pit, trenutno pijem sat prije treninga i u toku dana.