View Single Post
Staro 11.03.2014., 14:49   #2625
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Pa znači da je politika svakoga da kupi od onog slabijeg od sebe jer može igraču više ponuditi.

S obzirom da je Bayern ekonomski barem 2 razine više od većine europskih klubova koji nisu u rukama šeika ili rusa, nije ni čudno da mogu tu politiku uspješno provoditi u njemačkoj.

Vauu, reprezentativac, to čovjek je moj novi idol

Kaiser Franz je jedan od najvećih njemačkih nogometaša pa velika većina nijemaca (kako medija tako i ljudi općenito) ne šljivi njegovo mišljenje ni 5%

Kao što rekoh, najbolji klub cilja na to da ima najbolje igrače.

Ballack je bio jedno vrijeme jedan od najboljih u njemačkoj repki, kapetan ovo ono.

Lucio ? stup obrane brazilske repke koja je digla svjetsko prvenstvo, pitam se zašto bi netko njega htio kupiti

Lewandowski ? Ma da, pitam se i ja koja budala moraš biti da dovedeš jednog od najboljih napadača koji ima tek 24 godine. Bolje je takve ostaviti Realu/Čelziju i sličnima. Šta će Bayernu takvi panjevi[/sarcasm off]
Pošto si pametniji od reprezentativca njemačke,koji slučajno komentira na SKY Sportsu engleskom večeras tekmu Arsenla Bayern,pogotovo kao poznavaoc tematike o Bayernu molim te da kontaktiraš centralu SKY-a i objasniš im da tvoj novi idol nema pojma a ti imaš. Obavezno nam javi odgovor da napravimo okupljanje kodnas u firmi(gdje pratimo sve strane kanale) ili da zainteresiranima podjelim stream SKy Sport 1 kanala. Hvala

(ovdje fakat svi misle da su baje,onaj tamo cccp umislio da je pametniji od Roy Keanea,ovaj iz Kropine osporava Lehmanna i pola medija na kugli zemaljskoj....čovijek bi mislio da smo managers corner i sve milioneri koji prošli put ko Conte/Pep u najmanju ruku...a ono.... )
trouble je offline