Citiraj:
Autor boy005
Danas narucio iz "bistro Bonkas" njihovu super pizzu - Die Hard (5vrsta sira, 4vrste suhog mesa, 3vrste povrca, 2vrste umaka i neku travu, mislim da je svjezi bosiljak  koju sam bacio cim sam otvorio kutiju) - nego da se vratimo pizzi, tijesto mekano i prhko i ima ga taman, okusi taman po mjeri i jos samo reci da kosta 45kn...
Za sada od mene imaju 4/5, kakvih sam se nadobivao ovo je vrh - moram jedino otici na tresnjevku pa narucit da mi dostave doomsday, jer mi se ne ide do jaruna 
|
Hvala boy005 na ovome...
Nakon sto se dojka srozala trazim vec dosta dugo dobru pizzu u kvartu (oko zavrtnice/kvatrica). Probao sam vec jedno 5-10 ovih "no-name/no-fame" pizzeria i Bonkas mi je prva gdje sam zadovoljan.
Daleko od toga da cu joj dati 5+ (jer jos nisam ulovio vremena otici po Gotham), ali kao sto ti kazes 4/5 sigurno, mozda bi joj dao i 4+ radi ljubaznosti i finog dostavljaca. Pizza fino bogata sastojcima, nije skrtarenje na tijestu, nije suha, a sastojci extra svjezi (pogotovo rukola).
Nazvali smo 30 minuta prije nego sto smo isli van (ja uzeo veliku slavonsku, cura malu prsut/rukola), pa smo mislili hocemo li uopce stici...
Razgovor +/-:
Kolko treba? 20-30min. Sorry necemo onda stici jer idemo van za 30. Ajde potrudit cu se doci cu za 15-20max jel vam to dosta vremena da pojedete prije nego idete? Je, ajd da i to vidim, pozz...
Covjek dosao u 15min, pizza vruca... Kaze da je prvo nama isao dostaviti, pa da onda ide druge. Vrlo fin, zazelio dobar tek i dobru zabavu vani. Ostavili mu napojnicu i nazvali pizzeriu da ga pohvalimo (da ne ispadne da se povratno zove samo kad je nesto lose. Ljudi bili ugodno iznenadeni i prezahvalni na pozivu.)
Sve u svemu zadovoljan i kvalitetom i uslugom (narudzbe, u samom prostoru nismo bili - ali koliko kuzim to je tamo gdje je "Kod srbina" bio)