View Single Post
Staro 11.03.2014., 13:28   #387
Graficar
Premium
Moj komp

Graficar's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor boy005 Pregled postova
Danas narucio iz "bistro Bonkas" njihovu super pizzu - Die Hard (5vrsta sira, 4vrste suhog mesa, 3vrste povrca, 2vrste umaka i neku travu, mislim da je svjezi bosiljak koju sam bacio cim sam otvorio kutiju) - nego da se vratimo pizzi, tijesto mekano i prhko i ima ga taman, okusi taman po mjeri i jos samo reci da kosta 45kn...

Za sada od mene imaju 4/5, kakvih sam se nadobivao ovo je vrh - moram jedino otici na tresnjevku pa narucit da mi dostave doomsday, jer mi se ne ide do jaruna
Hvala boy005 na ovome...
Nakon sto se dojka srozala trazim vec dosta dugo dobru pizzu u kvartu (oko zavrtnice/kvatrica). Probao sam vec jedno 5-10 ovih "no-name/no-fame" pizzeria i Bonkas mi je prva gdje sam zadovoljan.
Daleko od toga da cu joj dati 5+ (jer jos nisam ulovio vremena otici po Gotham), ali kao sto ti kazes 4/5 sigurno, mozda bi joj dao i 4+ radi ljubaznosti i finog dostavljaca. Pizza fino bogata sastojcima, nije skrtarenje na tijestu, nije suha, a sastojci extra svjezi (pogotovo rukola).

Nazvali smo 30 minuta prije nego sto smo isli van (ja uzeo veliku slavonsku, cura malu prsut/rukola), pa smo mislili hocemo li uopce stici...
Razgovor +/-:
Kolko treba? 20-30min. Sorry necemo onda stici jer idemo van za 30. Ajde potrudit cu se doci cu za 15-20max jel vam to dosta vremena da pojedete prije nego idete? Je, ajd da i to vidim, pozz...
Covjek dosao u 15min, pizza vruca... Kaze da je prvo nama isao dostaviti, pa da onda ide druge. Vrlo fin, zazelio dobar tek i dobru zabavu vani. Ostavili mu napojnicu i nazvali pizzeriu da ga pohvalimo (da ne ispadne da se povratno zove samo kad je nesto lose. Ljudi bili ugodno iznenadeni i prezahvalni na pozivu.)

Sve u svemu zadovoljan i kvalitetom i uslugom (narudzbe, u samom prostoru nismo bili - ali koliko kuzim to je tamo gdje je "Kod srbina" bio)
Graficar je offline   Reply With Quote