View Single Post
Staro 11.03.2014., 12:25   #320
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Ti razumiješ jednu elementarnu stvar: sad je in bitcoin - majnaš ga i okrećeš lovu na tome ako si vješt i imaš logike dovoljno.

Kad bitcoin krene nizbrdo (a krenut će samo nitko ne zna kad) rasrpodaješ, spašavaš šta si izmajnao i ideš na nešto drugo.

Ti tu vrstan kapitalista pa ne kužiš kako se zarađuje na takozvanom hypu, odnosno na onom što je trenutno "in".

Imaš još jedan banalan primjer na koji si tu na forumu mogao naletjet ali nije toliko rašireno:

CPU socketa mislim 771 šta ide na 775. Recimo inicijalna cijena mu je bila mala, dok je sad narasla jer se može modat i stavit na 775 ploču. Ista stvar je sa tim prastarim pločama koje u biti nemaju vrijednost ali zahvaljujuć tom modu im je vrijednost porasla.

Znači rezime - mogao si i na tome zaradit ...

Na kraju nitko ne kaže da je bitcoin siguran ali sad ga možeš majna i zarađivat, tj. okretat lovu - samo treba na vrijeme izać iz njega ako i kad krene propadat - ali to pravilo vrijedi za sve investicije - zar ne?

Sad možemo ići dalje isplati li se dati šta ti ja znak 4k kn osposobit rig za majnanje - koliko će ti se vratiti i kad? Pa onda dalje jel bolje investirat u neki ASIC ili nešto treće ...

Pa onda ideš dalje: koja alt valuta je isplativa za majnat pa konvertirat u bitcoin ili nešto drugo ... primjerice što misliš zašto neki majnaju nešto drugo pa onda to konvertiraju u bitcoin?

p.s. Evo pogledaj malo gdje možeš trošit bitcoine:
http://www.coindesk.com/information/...with-bitcoins/

Bottom line to i je jedino bitno, zar ne?

Zadnje izmijenjeno od: Forace. 11.03.2014. u 12:32.
Forace je offline   Reply With Quote