View Single Post
Staro 11.03.2014., 09:07   #12
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Dva put sam probao WordPress, i naravno da sam prčkao. Oba puta mi je pukao i ni bog ga nije vratio više... Nakon drugog puta, vratio sam se na Joomlu u kojoj se bolje snalazim. Joomla ako se desi da neš pukne bar uspijem zakrpati, WordPress nisam uspio. No, možda je do mene

Sve u svemu, ja ne govorim što je bolje, što je lošije, jer to nema smisla. Svi znamo da po onome što nekome treba, po tome se radi web. I čisti HTML može zadovoljiti nekoga i njegovo potrebe, a nekoga flash. Ako pričamo o jednostavnosti Wix nudi prekrasan design, sa super praktičnom upotrebom (izuzevši lošeg supporta), isto tako ni WordPress nije težak, a ni joomla kada se zagrebe u nju...

Korisnik je pitao za dojmove Wixa i osim što je super jednostavan i lak za korištenje, super je što možeš sve napraviti BESPLATNO, a onda samo platiš hosting i domenu kod njih. Glupo mi je što su sada stavili 25% VAT ako odabereš HRVATSKU, tako da to još dodatno diže cijenu.

Sve u svemu Wix je super servis, za onoga tko svoje potrebe webstranice pronalazi u takvom servisu.

E sad, ako netko želi i ima veće potrebe, vremena i volje, kada se kupi domena i hosting (80kn sam ja platio COM domenu) postoji: Softaculous Installer koji na kraju krajeva i bude u CPANELu (bar u mojima je) i udri i igraj se...