11.03.2014., 00:24
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor papčić
Quidzz..ja neznam za koje se ti natjecanje spremas...ali obicnom smrtniku je dovoljno pazit na macrose i kalorijski unos, nikakve znanosti, ovako samo ljudima to predstavljas kao nesto komplicirano i mnogi ce na taj nacin odustat.
Potpuno je nebitno oce on pojest bananu ili cokoladu poslje treninga, ako mu je deficit zadovoljen za taj dan
|
Nista nije komplicirano za onoga tko zeli naucit. Nije cilj drzat se pravilne prehrane par mj dok ne skines odredeni broj kg i kasnije sve po starom. Ja sam ukazao na neke greske i dao neke savjete. Mogu odustat lako kad vide da idu u teretanu a rezultati nisu zadovoljavajuci. I to bas zato radi gresaka sa prehranom. Ja kazem da su sitnice jako vazne. Imao sam prije 105kg i na kraju sam dosao na 65kg a vjeruj mi prosao sam kroz sve i svasta. Isto tako sam prvi put jako brzo odustao jer sam mislio da ce rezultati doci preko noci. I onda sam sjeo na komp i ucio o svemu tome, zato tu dajem savjete koje ljudi mogu a i ne moraju prihvatiti. Ja znam kako je bilo meni pa sam tu aktivan cisto da drugima olaksam. 
|