View Single Post
Staro 11.03.2014., 00:24   #704
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Quidzz..ja neznam za koje se ti natjecanje spremas...ali obicnom smrtniku je dovoljno pazit na macrose i kalorijski unos, nikakve znanosti, ovako samo ljudima to predstavljas kao nesto komplicirano i mnogi ce na taj nacin odustat.
Potpuno je nebitno oce on pojest bananu ili cokoladu poslje treninga, ako mu je deficit zadovoljen za taj dan

Nista nije komplicirano za onoga tko zeli naucit. Nije cilj drzat se pravilne prehrane par mj dok ne skines odredeni broj kg i kasnije sve po starom. Ja sam ukazao na neke greske i dao neke savjete. Mogu odustat lako kad vide da idu u teretanu a rezultati nisu zadovoljavajuci. I to bas zato radi gresaka sa prehranom. Ja kazem da su sitnice jako vazne. Imao sam prije 105kg i na kraju sam dosao na 65kg a vjeruj mi prosao sam kroz sve i svasta. Isto tako sam prvi put jako brzo odustao jer sam mislio da ce rezultati doci preko noci. I onda sam sjeo na komp i ucio o svemu tome, zato tu dajem savjete koje ljudi mogu a i ne moraju prihvatiti. Ja znam kako je bilo meni pa sam tu aktivan cisto da drugima olaksam.