Citiraj:
Autor wnbeeeE
@sinisa - kako ce raditi nesto od nule i ručno ako isti nije web designer/developer?
Znaci tu dolazimo do velike cifre ako je u pitanju custom cms. A i ta riječ ručno je pomalo izlizana, danas najveći profesionalci koriste mnoge alate kako bi ubrzali samu izradu. Jer ukoliko bi ručno radio svaki put iznova nekakav CMS (gdje se neuki klijent moze sam igrati sa sadržajem), mislim da je to čisti overkill i bacanje vremena.
Riječ ručno se više koristi kod prezentacijskih stranica, a ukoliko se radi o pravom fully funkcionalnom webu sa unikatnim dizajnom, tu ima posla, i to se naravno adekvatno i plaća i zasigurno ne treba svakome.
A ako mu ovo zadovoljava njegove potrebe, zašto ne? Makar bi ja opet radije išao na wordpress opciju sa gotovim templateom, čisto iz razloga jer google to voli.
|
Krivo si shvatio riječ "ručno".

Ja uopće nisam nigdje spomenuo "od nule" i "custom". Pod "ručno" sam mislio custom prerade/nadopune funkcionalnosti nekog gotovog rješenja. Primjerice WP teme.
@Sa_Stilom
Po čemu je Wordpress preosjetljiv?
Ako prtljaš po core-u bez da imaš pojma šta radiš, normalno da je "preosjetljiv" i "nestabilan" i normalno da je kasnije problem vratiti sve u funkcionalno stanje.
Jedino ako si ga koristio na IIS-u. Onda razumijem o čemu pričaš.