View Single Post
Staro 10.03.2014., 22:14   #701
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Za doručak (zasada) je banana i mlijeko sa zobenim. kad bude nekih novaca uzet ću whey i ubaciti 30g u zobene.
Mogu li tu ubaciti u cca 3dcl čaja? Volim ujutro popit čaj radi tekućine, a i obožavam ih piti.

Večera cca 200g posnog sira sa 2 žličice mljevenih u prah lanenih sjemenki i sa strane cca 40g badema i lješnjaka.

Prije i poslije treninga (sutra) tjestenina sa tunjevinom u biljnom ulju (Eva).
Možda ubaciti i bananu?

Jel ovo zasada ok? Sigurno je napredak naspram keksolina, barem što se tiče doručka
U veceri nemoj jest lan i orasaste plodove skupa. Jedno ti je viska, po zelji jedi ili jedno ili drugo. Nikako i jedno i drugo.
Poslje treninga ne jedi bananu!!
I poslje treninga ne smijes jesti masti ( u ovom slucaju tuna u ulju ). Deri piletinu i tjesteninu.

Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Pogledat ću sutra. Na povratku s treninga su mi usput redom: maxi konzum, kaufland, lidl, super konzum, interspar. Nema di ne mogu stat i pogledat

Ide li čaj nakon posnog sira i orašastih plodova? Nekako mi je to pretužan obrok, pa se moram malo razveseliti. Što se, osim meda, može koristiti kao sladilo? Nešto moram staviti jer sam bolestan po tom pitanju. Mora biti zaslađeno!
Čokolade, slatkiše, kolače i slične glupoti ne jedem niti sam lud za time, ali čaj mora biti zaslađen!

Mozes popit caj ali kako ti je kolega rekao zeleni caj ima kofeina. Vrlo vazno je da u zeleni caj ne smijes nista dodatno stavljati jer tada gubi ljekovita svojstva!!

Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 10.03.2014. u 22:26.
QuidZz je offline   Reply With Quote