Citiraj:
Autor Hrconja
Tog sam se i bojao. Ne kužim kako je tak naglo sve otišlo u k... ?
Kaj ja sad tu mogu po tom pitanju napravit ?
edit: ove sve govnarije su počele otkad su me nedavno prebacili na voip. da li je moguće da poždere toliko bandwidtha ?
|
Citiraj:
Autor Alph4Dawg
TG782i ce me izludit.
Puca veza po tri-cetiri puta u petnaestak minuta, nekoliko puta dnevno.
Nekada ima dana da uopce ne puca, ali uglavnom puca.
I to ono, pukne ali pise da sam spojen. 'Default gateway not available.'
Jednostavan fix troubleshootingom i ajmo opet za koju minutu.
Eh...trazio bih da mi zamjene router, ali ni sam nisam pametan sto da vise napravim, pa ako moze neki savjet...mislim, s obzirom da je ovaj novi router koji nude jos gori (barem sto citam ovdje).
Zaboravio sam napomenuti da je stanje ovakvo vec barem sedam mjeseci.
|
Citiraj:
Autor demetrius
zašto je pala brzina sa 1,2 Mb/s na 800 kb/s,blizu sma centrale zvao t-com,ništa konkretno nije reko osim da je brzina od 5-10 u početku je bila 10 zašto je pala.
|
Ja sam sa stabilnih 12.2 Mbs (maximalna propusnost 17,7 Mbps) uz noise margin 9-10 dB došao do 7,6 Mbps uz noise margin 9 dB i maksimalnu propusnost 9,8 Mbps. Nema tu velike tajne- hrvatski telekom i njegov njemački gospodar nisu uložili kune u postojeću infrastrukturu staru desetljećima. Osobito u mjestima gdje nemaju veliki broj korisnika. Ova zima obilovala je padalinama i svi stariji podzemni kablovi su u kurcu da prostite. Ja se preko dva mjesec borim sa pucanjima linije i zagušenjima. Okrivljavao sam router i kućne instalacije. Svako malo prijavim i konačno su poslali tehničara stare garde da snimi situaciju. Čovjek nije ni ulazio u kuću. Izmjerio je signal od ormarića na ulici do centrale i našao velike smetnje.
Izgleda da je vlaga iz zemlje došla do bakrene parice i jedino rješenje je zamjena kablova. Sada su mi rekli da probam na 7,6 Mbps, ako ne ide spustit će na 4 Mbps, a ako ni to ne ide mogu prekinuti ugovor. Profesionalo i utješno.
Naravno da u ovakvoj situaciji promjena operatera ništa ne znači jer sve ide preko istog kabla.
PS
Prva stvar koju me pitao taj tehničar jest da li koristim VOIP. Čini se da je to poznati izvor problema.