View Single Post
Staro 10.03.2014., 13:51   #690
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
Ili sam ja lud ili je zeleni caj cudotvoran, danas otrcao 10km u 50min da nisam osjetio ni trunke umora, a inace nakon 3km sam gotov (prije trcanja sam popio zeleni caj i pojeo 2 male cokoladice).
Zeleni caj ti sigurno nije dao boost. Ali zeleni caj je super stvar za mrsavljenje. Dodao bih jos i bijeli te zuti caj. Osim toga ovi cajevi su super u prevenciji raznih bolesti i u ciscenju organizma. Naravno pricam o pravom caju, a ne onom od Cedevite za 10kn. Ja kupujem ovdje i super su.

Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
Nego imam pitanje, dali je ujutro bolje trcat na prazan stomak ili 1h prije trcanja doruckovat?
Ujutro ne smijes trcat! Mislim mozes nitko ti ne brani ali ako zelis skinut kg puno ti je bolje malo brze hodat a ne trcat. Ja sam radio gresku i isao trcat 8km svako jutro na prazan zeludac ali puno bolje rezultate u skidanju kg sam postigao sa brzim hodanjem. 45 min ti je dovoljno. Iza toga obavezno doruckuj, i pod obavezno zobene pahuljice i neke brze proteine. Nemoj slucajno jest masti.