10.03.2014., 13:51
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor vedran031
Ili sam ja lud ili je zeleni caj cudotvoran, danas otrcao 10km u 50min da nisam osjetio ni trunke umora, a inace nakon 3km sam gotov (prije trcanja sam popio zeleni caj i pojeo 2 male cokoladice).
|
Zeleni caj ti sigurno nije dao boost.  Ali zeleni caj je super stvar za mrsavljenje. Dodao bih jos i bijeli te zuti caj. Osim toga ovi cajevi su super u prevenciji raznih bolesti i u ciscenju organizma. Naravno pricam o pravom caju, a ne onom od Cedevite za 10kn. Ja kupujem ovdje i super su.
Citiraj:
Autor vedran031
Nego imam pitanje, dali je ujutro bolje trcat na prazan stomak ili 1h prije trcanja doruckovat?
|
Ujutro ne smijes trcat! Mislim mozes nitko ti ne brani ali ako zelis skinut kg puno ti je bolje malo brze hodat a ne trcat. Ja sam radio gresku i isao trcat 8km svako jutro na prazan zeludac ali puno bolje rezultate u skidanju kg sam postigao sa brzim hodanjem. 45 min ti je dovoljno. Iza toga obavezno doruckuj, i pod obavezno zobene pahuljice i neke brze proteine. Nemoj slucajno jest masti.

|