Koliko čitam,kad se par namirnica kombinira glikemijski indeks nije isti kao npr.kad pojedemo bananu samu koja ima glikemijski indeks 100 ili tipa banana,whey i zobene,tada pada glikemijski indeks,pratim dosta bodybuildera na youtubeu,sad jesam li točno rekao
A i ta fitness industrija je puna oprecnih mišljenja,neki konzumiraju mlijeko na veliko drugi ga kude,početnici se samo tako zagube u tome svemu.
A eto svi govore zdrava prehrana konkretno za mrsavljenje,upišite u google twinkie dijeta,sveučilišni profesor,nutricionist dva mjeseca bio na dijeti samo na kolačima,vitaminskim suplementima i proteinskim shakeovima i za dva mjeseca izgubio 12 kg,bio je samo 700 kalorija u deficitu,održao misicnu masu,smanjila se razina lošeg kolesterola,povećala razina dobrog i smanjio krvni tlak,što govori da kvaliteta hrane ne igra ulogu već kalorijski deficit.
Što hoću reći,ljudi se izgube kao ja početnik u svemu tome,po meni najbolje kao početniku kalorijski deficit,računaj sve,prati i ići će kg dolje.

Ja sam kolegu quidzz izdavio sa pitanjima i pomoglo je

iako mlijelo ne mogu jednostavno izbaciti hehe