Citiraj:
Autor Shamanix
Da i napisao sam ti sto me muci..
Ajmo sad ovako, zlato se ne moze replicirat i ima ga onoliko koliko ga ima u zemljinoj kori i to je to, bicoin je OPEN SOURCE koji svatko moze otvorit, promjenit ime u "bitcoin2" i tako u beskonacnost.. i po kojoj matematici onda "bitcoin-a" moze biti samo 21mil. to mi nikako nije jasno ? Mislim razumijem da na jednoj mrezi moze biti samo 21 mil., al mreza moze biti beskonacno puno, sto znaci hiperinflacija, dok kod zlata to nije tako..
Nisi mi odgovorio sta to moze bitcoin da ne moze bilo koji drugi coin i po kojoj logici onda moze imat vrijednost? osim sto je pre-hype-an jer su poznati venture kapitalisti ulozili milijune dolara i sto su stalno u medijima..
|
bitcoin je prihvacen i vrijedi, ostali nisu (osim za trejdanje i majnanje kako bi se kupio BTC) i ne vrijede toliko...kraj price, take it or leave it

garancije nema...u cemu ti drzis investicije? imas garanciju da ces sigurno moci zaraditi ili izvuc pare?
nitko te ne tjera da u to ulazes ili da se bavis miningom. bitcoin ce imati uvijek neku vrijednost, dok ce se ostatak transakcija alt-coinima odvijati na puno, puno manjoj razini...neki su cak i superiorniji bitcoinu, ali koga briga...
oni pametni nece spusit pare u svakom slucaju...ove "budale" i "glupani" su u biti ove sto ti kao stitis