Citiraj:
Autor Shamanix
Ne muci mene to sto ja nisam zaradio, vec me muci sto ce netko ostat bez para jer je nasjeo na price glupana da bitcoin ima toliku vrijednost jer je ogranicen na 21 mil.
Ajde mi reci kakvu to vrijednost ima bitcoin jer ima limit kad ga mozes replicirat 100000 puta jer je open source, i sta to mozes s bitcoinom da nemozes s nekim drugim coin-om ?
|
"glupana", "budale"...ne bi bas rekao da te nista ne muci
u svakom slucaju, ako nesto uspije to ce biti bitcoin, a ne neki tamo scamcoin/shitcoin, koji sluze iskljucivo da se moze majnati za grafickim karticama, iako je u zadnje vrijeme i to u banani
ti ostali coini imaju sanse samo ako se bitcoin ustali kao platezno sredstvo, iako BTC ima 8 decimala i nista mu drugo ne treba
tako da se bitcoin NE MOZE replicirat i bit ce ih tocno malo manje od 21 milion generirano, a vjerojatno u realnosti, dio je vec nepovratno otisao zaboravljanjem passworda, kvarovima hdda i slicno
btc je napravljen primarno kao platezno sredstvo i trebalo bi ga tako koristit, ali naravno da, kao i recimo kod forexa, spekulanti su tu nasli koku koja nosi zlatna jaja
ako citas bitcointalk, ljudi savjetuju da se ulaze samo ona para koju si spreman popusit, tako da je (iako je trenutno profitability katastrofa) najbolje slozit par mining rigova i majnati na scrypt multipoolovima. sve drugo je prerizicno i zahtjeva puno vise vremena i srece.