View Single Post
Staro 09.03.2014., 15:34   #36
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
Prilično neukusan komentar, bahat i bezobrazan. Ovo ti je prvi i zadnji put da se na ovakav način izražavaš.

Nikakve regulacije cijena od strane moderatora neće biti, tržnica je mjesto gdje svatko od vas s pravom pristupa može objaviti svoj oglas za kupovinu ili prodaju. Apsolutno je glupo, neizvodivo i i potpuno bespredmetno da moderator u bilo kojem obliku utječe na cijenu.

Preporuka da se doda u pravila priča oko cijena i regulacija istih u odnosu na nabavu ili što već - zvuči razumno dok ne pogledaš statistiku rada moderatora i razloge brisanja oglasa po tržnici; šačica ljudi se pridržava osnovnih pravila kojih se moraju pridržavati, preporuka bilo čega bi bila potpuno promašena, jer je apsolutno nitko ne bi doživio, a kamoli zbog nje snizio svoju cijenu. Ljudi koji nabijaju svoje cijene van svih granica će to raditi i dalje, bez obzira preporučali mi regulaciju istih ili ne, u to sam 100% siguran.

Sve u svemu, zgodan prijedlog ali neizvodiv, a svaka daljnja rasprava oko ovoga je suvišna.
tor je offline