View Single Post
Staro 09.03.2014., 12:46   #666
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Koliko je dobro za doručak jesti keksolino sa mlijekom i zeleni čaj?
Rano ustajem i ovo brzo napravim bez puno peripetija po kuhinji jer mi se u 4:30 baš i ne da nešto pripremati

"Ručak" mi je oko 9-10h i jedem što se nudi na meniju u firmi taj dan, od 2-3 jela pokušavam odabrati najzdravije.

Što pojesti poslije posla, a prije treninga? Zasada je u planu tjestenina s tunjevinom ili riža sa piletinom. Postoji još nešto?

Nakon treninga osstatak hrane od prije treninga + voda/čaj, a prije spavanja obično pojedem voćni jogurt i/ili neki komad voća (osim banane).
Svakodnevno popijem i 1 dcl domaćeg soka od cikle, mrkve, meda i limuna.

Trebam li što promijeniti ili je to ok? Na treninge idem 3-4 puta tjedno + nogomet jednom tjedno po 1h, rijetko 2h.
Preferiram kardio, iako nerijetko radimo sa utezima, zgibovi, čučnjevi itd...

PS Nemam namjeru kupovati proteine, shakeove ili bilo kakve ddatke prehrani jer se iz hrane može dobiti sve potrebno i radije ću potrošiti na klopu nego nekakav prah, tablete i sl.
Keksolino je tragedija, voćni jogurt je tragedija, i jedno i drugo su 90% šećer, radije 3-4 jabuke ili naranče, milijun puta bolje. Proteinski praškovi nisu ništa loše, proteini sirutke za razliku od druge proteinske hrane pozitivno utječu na pH organizma a ako se radi o ovoj verziji bez okusa onda i nema kojekakvih aspartama, acesulfama i drugih nepoželjnih dodataka. A da ne spominjem da je obrok odma nakon treninga u sastavu 30-40 grama whey + 40-80 grama glukoze općeprihvaćena stvar u rekreativnim bodybuilding krugovima.

EDIT: usto je i najjeftiniji izvor proteina.
Emissary je offline   Reply With Quote