Citiraj:
Originally posted by giga Pa bilo bi nekih igraca:Stojkic,Lerant,Granic,Saric,
Niko,Modric,Maric,Erceg,Zekic,Bartolovic,..to mi samo pada napamet
|
Pa di baš Granić. On i Žilić su 2 najveće Hajdukove rupe. Granić mi čak i u CM 03/04 u svakoj, ali baš svakoj europskoj utakmici dobije crveni karton.
Neretljak i Vejić su bogovi naspram njih dvojice. Da ne govorim o tome koliko bi dobro došao Leko. I nisu mogli pljunit je*enih 30000 eura za Ercega.
Sad kad se vrati Vučko, obrana će sigurno bit dosta bolja i dobit ćemo na skok igri, a IMO Žilić neka grije klupu.
I u ku*cu mi je ova igra sa 2 stopera, stvarno plivaju previše, a Damjanović je zadnji vezni i nimalo im ne pomaže, već se samo katkad vrati po balun, pa ga izgubi 10 s poslije.
Niko je tri koplja bolji od ostatka momčadi, sviđa mi se i Grgurović, Munhoz je legenda, Bartulović je tako-tako.
Obranu bi trebalo igrat sa liberom, samo ne znam koga stavit jer kronično fali kvalitetnog kadra. Unutra bi išli Vučko, Granić, a za trećeg ne znam. Đolonga? Teško.
Ma uglavnom dosta filozofiranja, stvar je u tome da su doveli Niku i Ćiru a prodali 4-5 jako dobrih igrača i sad se mogu je*at.
Nego, idem sad u CM sa europskim Hajdukom sprašit Intera u finalu lige prvaka 2007.