Buraz i ja danas odvozili 57icu, ali čistu. Napokon se malo odvojili od rutine i probali naći taj novi komad. Buraz prepoznao dio staze sa kombinacije (hvala Jediju na videu

) i voila - uspjeli naći skoro pa iz prve

(iskreno ne znam kako nam nikada nije palo na pamet tamo skrenuti ?). Ima jedan dobar drop/kicker, čak mi se čini malo višim nego sa stare 57ice sa onog panja. Kao i drop sa jednog kamena.
Usto, uživao prvi puta na svim onim skokovima na 57ici. Jedinom malo pripaziti na stablo koje je palo nakon drugog prelaska ceste (nakon onog većeg kickera). Da ga se zaobići bez silaženja sa bajka. I onaj dio staze od 50m između dvije ceste je zatrpan stablima, ali to je već odavno tamo.
Šteta što se mora ići po onim vododerinama prije (kad se vozi kombinacija stara), ali što je tu je. Možda se može spojiti sa odvojkom sa Gipsove staze.
Usto našli još jednu stazu koju valja istražiti (spoj kombinacije sa "Liječničkom stazom"), podno "puta u pakao" ili "puta u nebo" (ovisno kamo idete). Dugo nisam istraživao Sljeme, pa još kad se danas potrefila vrhunska staza, totalno sam stoked !