08.03.2014., 14:57
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor Rino
?
Prestani igrat na serverima koji se vrte na hardweru iz doba Poncija Pilata!
Uostalom ako ti se toliko gadi nemoj ni igrat.
|
Bravo, reci ti njima
Citiraj:
Autor PointDexter
Igra je postala toliko odvratno iritantna i frustrirajuća, prvo zbog hrpe bugova, drugo zbog igrača koji ja mislim da nisu igrali ni COD a kamo li BC2 ili bf2.
U svakoj rundi se susretnem sa barem 2-3 buga ili featurea zbog kojih bi najradije prošao glavom kroz monitor. Sve ste ih i sami vjerojatno vidjeli tako da nema smisla ih ni nabrajati.
Ja ne znam šta je DICE-ovcima bilo na pameti kada su osmišljali achievement za GOL, pa na Firestormu nemožeš doći do helija ili jeta od "snajpera" koji pokušavaju doći na dimnjak.
Oman... oluja koja se diže nakon manje od 10 minuta, i ako se nalaziš u heliju ili jetu slobodno možeš pritisnuti "E" jer do kraja runde nećeš moći spotati, vidjeti a kamoli ubiti nekoga.
O samin igračima... šta raći kada ti lik u tenku koji se nalazi pored tebe kaže "denied" na tvoju poruku u chatu "need a push, my AA is stuck"... ili na Metrou se uspiješ probiti iza neprijatelja, napraviš squad, kažeš svima "spawn squad India" i nakon par minuta si još sam u squadu 
|
Mislim da je vrijeme da ljudi prihvate činjenicu da je BF serijal odavno prilagođen "casual" igračima, a ne hardcore igračima. Jednom kad spustiš kriterije, ili ćeš napustiti igru ili će ti pucati q. za sve 
|
|
|