View Single Post
Staro 08.03.2014., 13:25   #655
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
pitanje je sad. dakle, u srednjim sam dvadsetima 192 i 95 kg a u zadnje 3 godine sam dobio nekih 15 kila i odlucio sam reagirat. Iako i sad izgledam mrsavo osim trbuha kojega

oduvijek imam pocinjem se osjecat tromije i imam filing da mi je tijelu teret ova tezina. Dakle htio bi malo definicije, ali prvensteno zelim bit u formi. Sad cete rec, pa odi trci ili

nesto. Stvar je u tome da nemam volje za stvari koje mi se ne daju dok me netko ne natjera - iz tog razloga mi se osobni trener cini idealan.

Sto se tice rezima prehrane, ne mogu previse utjecat na njega zbog prirode posla ( jesst 7 puta, posne sireve i slicno) iako pazim koliko god mogu, cesto pojedem voce, ali i

dosta junka jedem. Ono, nekidan sam prvi put usao u teretanu, odradio neki kvazi trening i skonto da treba masu vremena truda volje i novca za tu prosperirat (as expected). Kontam to odradit ovaj mjesec kad sam vec pljunuo kintu (pogotovo jer su bazen i sauna isto u điru ) ali mi se cini da to nije moja furka. Ne da mi se citat milijune tema, gledat tisuce teorija o vjezbama, birat sto piti
izmedju stotine razlicitih shakeova i proteina nego se zelim dovest u formu. Dakle vise sam gotovan Dakle osobni trener i primjer intenzivnog treninga 3-4 puta tjedno po sat vremena mi se cini kao dobar izbor, pa me zanima imate li iskustva s time i jeli to ok?

Eto, malo sam udavio s pricom ali jbg
Dok to ne sredis u glavi zaboravi na ista, samo ces se forsirat i trazit izlike. Nadji nekakvu relaxaciju u tome, ja san dosta puta isa na vecer sam trcat kad san bio ljut iz kozna kojih razloga, sluse u usi i deri neki psy/goa/trance mix i samo pegla, i kad ocu odustat sitin se da san ljut i forsiranje. Mislin bez volje ces tesko uspit u bilo kojem podrucju... Jedino da se upises u vojsku pa da te gaze (Full Metal Jacket )
Baja 001 je offline   Reply With Quote