View Single Post
Staro 08.03.2014., 11:39   #391
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Pozdrav, trebam pomoć..
Radi se o firmi u otvaranju. Postoji već u Austriji, i sad ovih dana će se otvoriti i u Hrvatistanu.
Prva tvar je logističke prirode, gdje kupiti (laptop), ovdje ili tamo? Jel moramo čekat da se tu otvori firma da račun bude na ovu firmu u Hr? Što s winblowsima, gazda kaže da je malo gledao tamo, i da je dosta teško naći laptop bez OSa, a ako kupi lap s winblowsima tamo, da li je legalan kod nas?

I naravno, preporuka modela. Gledao sam malo prethodne stranice, i sviđa mi se asus G750JW, samo ne znam hoće li bit mrvu preskup, pošto nam trebaju dva komada. Ciljani cjenovni rang je oko 1000€ komad, ali mislim
da se da razvuć malo za "kvalitetu"..
Koristiti će se za web development, mora biti u stanju upogonit virtualku, tako je bitno da ima pošten proc, 8gb rama (po mogućnosti u jednom keksu da se može proširit po potrebi). Dolazi u obzir i kupnja modela s manje rama + keks odmah ako takva kombinacija ispadne iz nekog razloga "bolja". Trajanje baterije nije prioritet, nece se koristit "po terenu", ali mora bit laptop da se može spakovat na put.

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote