08.03.2014., 10:51
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor jopis
A ne znam samo po čemu je s adv toliko bolji mob, nit je kamera nešto spešl, nit je proc brži, baterija je poprilično bolja na y300, što je imho jedan od najvažnijih faktora, a oversaturirani amoled na sammyu mi je postao naporan odavno. Pogotovo ne bi razmišljao o s adv. otkad je lako dostupan 4.4 za y300 s kojim sve radi besprijekorno za takav lowbudget mob. Da ne ubrajam u priču još garanciju i činjenicu da je y300 novi uređaj.
|
kako se upgreda na 4.4? lako ili?  joj, ja sam do sada imao htc desire, rootan s muiu romom, adremover - nikakvih reklama s aplikacija s marketa, uredno iGo app + sa svim kartama koje su me zanimale... šta ću sada?  isto tako, čim sam dobio i Note, bacio gore custom rom, nikakvih addova, nikakvih problema oko instalacije bilo kakvih app...
Citiraj:
Autor Router
Dao sam svoj subjektivan dojam, možda tebi se svidi na njemu. Mene je smetalo što po mobu treba petljat da bi bio upotrebljiviji, 512mb memorije je premalo kad je natovareno njihovim glupostima,a takodjer huawei sučelje emotion ui meni ne odgovara. Fotke sa y300 su dosta loše. A na mom primjerku je i slušalica bila stvarno pretiha, a i na ekranu mi je probijalo svjetlo. Takodjer kad sam ga ja imao, mobitel nije koštao 650kn kao danas, nego osjetno više, i zato sve to me smetalo.
Toliko je bolji po mom subjektivnom dojmu, zato jer meni toliko više paše. Novo nije uvijek bolje za početak. Baterija na y300 je nazivno bolja, a inače isto mi je držala dan i pol do dva, kao i na ovom. Proc je istog takta, ali nije isti 1ghz od svakog proizvođača i na svakom chipsetu,a i adreno 203 i mali400 nije baš isto. Za ekran je tebi naporan, a meni recimo dobar. Vrtim android 4.1 i nisam zamjetio da mi išta fali, makar mi ikona za kit kat je super jer obožavam kit kat. Garancija sa našim servisima mi je odavno prestala biti faktor, a novo mi je manje drago nego rabljeno. Za 650kn sad koliko je y300, mobitel toliko vrijedi, ali ja sam ga imao kad je bio puno više, nažalost, pa očito onda mi nedostaci su bili,barem u mojim očima puno veći.
|
hvala na mišljenju... mada kad čitam ovo izgleda da bi ovaj mob morao koštati max 300 kn, po ovome sudeći je i 650 kn previše  šta je sa našim servisima / garancijom - papci ha? treba se natezati sto godina s njima? još uvijek im je glavni razlog da ne ostvare garanciju ofarbani markeri zbog dodira uređaja i tekućine? nema veze, imam živaca a ima i HAKOM a i Potrošač...
|