Citiraj:
Autor jopis
Zasitio si se, rekao bih 
A i problem je rasipa ekipe, iz sličnih razloga, te toga što je došlo do situacije da svatko igra neku svoju igru na 'svom' serveru, prevelika je podjela, netko bi rush, netko hc, netko classic cq, netko domination, i onda 10 ljudi na tsu igra na 10 servera. Pa onda neki imaju premium i igrali bi dlc mape jer su im bolje, ovi koji nemaju ne mogu, itd. Sto čuda.
Tu se izgubio sav čar timske igre i za.ebancije.
|
Da, djelomično si u pravu. Nisam u BF vodama dugo, znaš i sam kad sam počeo igrati. Isto tako znaš i sam da sam trojku igrao od inf. only, preko rusha, pa do cq-a. Probao sam svako oružje i svako vozilo. U BF4 nekako nemam volju za tim. Imam osjećaj da su ubili "ono nešto" u BF-u.
Nemam premium tako da ne mogu pričati o drugim mapama, ali od defaultnih mapa mogu igrati samo dvije koje mi se neće zgaditi nakon 15 minuta. I te dvije mi nisu "odlične" nego samo nešto malo bolje od ostalih.
Ima nešto i u tome što više ne igramo skupa. Zadnji put sam igrao s tobom, a prije toga se ne sjećam kad smo se skupili da igramo. Znaš i sam kakva je bila situacija prije.
A ono što mi najviše smeta u cijeloj toj priči je način rada developera. Znači nakon svakog patcha igram novu igru. Ili ako nadmaše sami sebe, onda ju uopće ne igram. I ono što je najvažnije, njihov prioritet/način popravljanja problema je fenomenalan.
1. Potrgat nešto što je radilo
2. Popravit nešto što je nebitno i što nitko nije primjetio
3. Popravit nešto što je kritično i potrgat nešto drugo
4. Popraviti nešto kritično i ne potrgat nešto drugo
Znam da od mog rantanja nema nikakve koristi, ali eto, meni za dušu što mogu to podijeliti s vama.
A ovo što je netko izvalio da je problem u monitoru, neću previše komentirati. Da ne bi sad još morali kupovati i posebne monitore "Powered by DICE" da bi mogli igrati BF4. How yes no.