Citiraj:
Autor PAN967
DOOGEE TURBO DG2014,
ima li tko ovaj mob,
recenziju,osobno mišljenje?
|
imam ga ja vec neko vrijeme. Nisam jos nigdje vidio da je o njemu pisano kod nas. Ja sam ga uzeo dok je bio presale i poslan mi je medu prvih 300 komada. Uglavnom mobitel je po karakteristikama kao i vecina kineza danas. MTK 6582 cipset koji nema problema s GPS-om, locka mi ga kroz par sekundi. Kvaliteta izrade je ok, ali osjeti se malo skripanje straznjeg poklopca baterije. Kad sam vec kod baterije,baterija ce uz prosjecno koristenje jedva izdrzati cijeli dan,sto je i za ocekivati od 1750mAh. Ekran je na mobitelu odlican i zbilja sam iznenaden kvalitetom ekrana, kut vidljivosti je zbilja ogroman i to mi se kod mobitela najvise svida. Stock rom je stabilan i ne rusi se,nema bagova koliko sam primijetio. Kamera nije nista posebno(slika je dosta izbjeljena,prvo sam mislio da je do ekrana ali je do kamere.To nisam ni primijetio dok nisam usporedio sa Xperijom S),mislim da ni nije toliko dobra koliko ju izvlaci ekran. Bljeskalica je veoma dobra za razliku od ostalih kineza u tom cjenovnom razredu. Po meni jedina mana mobitela je sto nema LED notifikaciju, i to mi najvise smeta. Cak mi vise smeta od toga sto nema osvjetljenje tipki,ali logicno da nema posto je dizajn takav kakav je. Sve u svemu odlican mobitel za tu lovu. Koga jos nesta zanima neka slobodno pita,ovo je na brzinu tipkano pa ne zamjerajte

mobitel skupa sa porezom i dostavom me izasao nesto manje od 1100 krznenih