View Single Post
Staro 07.03.2014., 18:28   #1191
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova

Zasitio si se, rekao bih
A i problem je rasipa ekipe, iz sličnih razloga, te toga što je došlo do situacije da svatko igra neku svoju igru na 'svom' serveru, prevelika je podjela, netko bi rush, netko hc, netko classic cq, netko domination, i onda 10 ljudi na tsu igra na 10 servera. Pa onda neki imaju premium i igrali bi dlc mape jer su im bolje, ovi koji nemaju ne mogu, itd. Sto čuda.
Tu se izgubio sav čar timske igre i za.ebancije.
Zasitili smo se smeca, ne "igre". Meni fali pravi BF. Koliko god je Bf3 bio u pocetku jadan, ispao je 100x bolji nego ovo .

Bugova na tone, gameplay smrtno dosadan.

Igra svega 4-5 ljudi BF..

I nikad se taj BF niti nece popraviti. I tu je kraj price.

Sama "registracija" hitova je smece nad smecima.

Idiotski bug koji nisu od BC2 rješili sa zoom/zoom out u vozilima.

Defektni Slamovi koje je u 9000% slucajeva nemoguce spotati.

Spawnanje na heli i onda te spawna u dno deploymenta i nikako ne možeš do copera.

Klizanje gusjeničara! ( to je bilo normalno , pa se vec 3-4 patcha kliže )

MBT LAW idiotarija sa zvukom, nema šanse da ja bacim protumjere jer ovaj ispali i pogodi me i onda tek imam zvuk ispaljenog projektila.

Active protection smece, gdje takva stvar uopce postoji..... Da on ne navodeci projektil neutralizira...

Attack helli je za k'+'''' em ga prcaju ovi sa lock on to my dic* sranjima sa zemlje, pa ovi uber alles jetovi i na kraju all hail the all mighty AA. Protumjere i dalje su tu samo za ukras. Bitno da su oni maknuli flares od gunnera, a povecali 4x stvari koje lockaju taj helli. + Scout helli se uvijek može u zraku popravljati. A attack ne može nikako!

TV raketa je za zracna vozila beskorisna.

Sniperi su opet postali smeca koja kampaju po zgradama sa C4 na liftovima i beskorisni su za team.

I taj niti 100 sljedecih patcheva ništa od navedenog nece popraviti.