Citiraj:
Autor junkieee
ja imam premium i igram iskljucivo rush. Tu i tamo neki cq. Druga stvar je sto igram sa ekipom, i boli me ona stvar za bugove kojih ima previse jer sa vlastitim zivciranjem necu nista postici. Kupio sam igru namjerno tek negdje u 12mjesecu jer sam mislio da su ispravili vise manje neke bugove, ali ovo sad sa patchiranjem i uvođenjem novih bugova je meni novost.
Ne znam kako i zasto im se to događa...
|
Zato što su najblaže rečeno nesposobni.
Tako je od početka bf franšize, uvijek kad bi se nešto išlo 'popravljati', nešto drugo se sprćkalo, ili se naviknuti na to, ili ne igrati maltene ništa, jer je ta nedovršenost i patchanje na žalost najnormalnija pojava u gaming svijetu već niz godina. Samo primjera radi, igram dosta igara, pa ovako, 2 iz mase, tf2 je imao 400 patcheva, pazi, četristo

, jedan cs go, ima svaki tjedan patch nečeg od parsto mb, i nitko se previše ne buni, ljudi koji hoće igrati, igraju i updejtaju igru svako malo, koji neće, neće. Tako ja gledam i za bf, ako će ga patchat svaki dan, nek patchaju, bar pokušavaju nešto popravit, samo tragedija je što oni bar nešto drugo uvijek smrdaju dok popravljaju prvotne greške, i tako u krug....