View Single Post
Staro 07.03.2014., 12:15   #6612
funlog
Premium

Datum registracije: Jan 2008
Moje iskustvo sa Panasonicom spada u horor price , imao sam s30 , g30,s20. A imao sam priliku nakon te nesrece testirati skoro cijelu paletu njihovih uber plazmi. U svakom slucaju u tom periodu radilo se o kompletno defektnim proizvodima sa spotovima na ekranu kao mrljama koje su dobro i dokumentirane po raznim forumima. Uglavnom, iako su domaci recezentni davali mahom hvalospjeve tim defektnim proizvodima, panasonic je otada za mene zaboravljeni brand jer ozbiljna firma ne moze plasirati takvo nesto na trziste. Kad se samo sjetim VT serije koju su neki imali hrabrosti nazvati referentom, jos se prepadnem mrlje na ekranu koje sam zatekao dok smo ja i frend u nevjerici testirali jednu.

Cak sam za potrebe utvrdjivanja spotova napravio mali test sa sweep trakom koja mijenja boje, ali se na kraju uspostavilo nepotrebno jer su sve bile defektne. :-) U biti jedini model koji nije imao problem je bio entry model od panasonica i to vjerojatno jer jedini nije imao anti reflectiv coating koji je potencijalno bio uzrocnik problema.

Ljudi vani su znali vracati i po par komada prije nego su odustali ali kod nas je prica prosla prilicno nezapazeno.

Po mom misljenju panasonic kao brand plazmi je uzasno precjenjen i sam sam upao u zrvanj jako dobrog i planskog marketinga ali nakon jako losih iskustava servisa natezanja skuzio sam da manje vise brand jako malo znaci.

Dodjes sa stikom probas sta te zanima uzmes sto duze jamstvo a tek onda gledas brend

ps... i skoro da i nema varijante u kojoj bi 42inch bilo bolje od 50 u biti ima ako je 50 inch pokvarena

Zadnje izmijenjeno od: funlog. 07.03.2014. u 12:41. Razlog: Dodano
funlog je offline   Reply With Quote