Otprilike godinu dana se mučim sa prebacivanjem VHS-a na DVD i još uvijek mi se događaju neke stvari za koje ne znam uzrok. VHS capturiram pomoću Leadtek Win Fast TV2000 XP "expert" kartice i VirtualDUB-a, koristim Morganov MJPEG codec i u principu ovaj dio posla prolazi bez greške. Uglavnom ispuštenih frameova nema. Capturirani AVI obrađujem u Adobe Premieru i tu nisam primijetio ništa čudno. U MPEG2 prebacujem TMPGEnc-om, a onda Adobe Encore-om sve ostalo (VOB i prženje). I tu nastaju problemi. Ponekad mi finalni DVD zastajkuje i na nekim dijelovima (npr. gdje su brzi pokreti) slika titra. Jako tesko za gledanje. No to se događa samo kad DVD pustim na linijskom playeru (SONY), znači na TV-u. Na compu ne. Inače, isprobao sam i druge programe: Sony Vegas, DVD Architect, Nero Vision Expres ..., pržio i s Nerom i DVD Shrinkom ... ali slika uvijek titra. Jedno vrijeme sam koristio GXTranscoder i sa njim sam dobivao izvrsnu sliku, ali s vremena na vrijeme mi se događao pomak zvuka i slike.