View Single Post
Staro 06.03.2014., 23:35   #263
Neomalik
Registered User

Neomalik's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Neomalik Pregled postova
Rijesio sam biose za oba dvije grafe i napravio sam undervolt za Sapphire na 1131 a za MSI na 1050.Pokrenuo sam cgminer i pise mi za GPU0 da je SICK ( to je Saphire ) a GPU1 radi i sada joj je Khs oko 760. Izvadio sam iz kompa MSI grafu i pokrenio cgminer sa Sapphire i sve radi za 5.

Sad mi nije jasno kada su obe u kompu za GPU0 javlja da je SICK.

Sta bi moglo biti ? Sve postavke su iste kako je gore navedeno osim sta sam ih undervoltao.

Poz.

Da definiramo misterij:

Kada sam vratio na MSI grafi defaultne vrijednosti 1200 V obe su skupa proradile iako je Sapphire i dalje udervoltana na 1131 V a sta je najinteresatnije kada je MSI udervoltana na 1050V i kada radi samostalno radi za 5 i daje max hash rate od oko 750 ?

Nakon sta su obe spremne za rudarenje promjenio sam postavke neznam ni ja vise sta nisam mijenjao i dosao sam do magicne brojke od oko WU: 1036 s obzirom na napajanje koje ipak preslabo za ove dvije grafe u duetu.Na watmetru pise da je potrosnja oko 800W.Ostavio sam da radi pa ce mo vidjeti ujutro da li je sta ostalo od komponenti na zivotu

Na moju srecu imam jos jedno napajanje od 600W 80plus pa cemo sastavitti jos jedno racunalo i svaka ce grafa biti u svome kompu ili mozda da spojim dva napajanja za jedan komp a neznam da li je to izvedivo ikao sam citao da se moze ?

Poz.