Oj pozz evo i mene nakon 2-3 miseca teretane 3xtjedno po sat vremena, radio sam samo dizanja, dakle nikakav cardio ni fatburn(o tome kasnije)
Ugl prvo rezultati:
Prije teretane sam mogao napravit 5-10 sklekova i poceo bi plakat

evo maloprije NAKON(poluintezivnog) treninga leđa-prsa, 45 (3x15) tako i sa ostalim djelovima tjela, kilaže sam podigao za duplo, dakle na snazi ima razlike i kondicija je sad 3 min trčanja u 15 min trčanja kombinirano sa 30 min hodanja uzbrdo-sve na traci- s tim da bi mogao još.
Izgled ja osobno ne primjećujem ali od drugih ljudi dobivam komplimente, dakle vjerojatno ima promjene i u tome segmentu, mislim vidim i ja nesto sitno al eto
šta se prehrane tiče , samo sam smanjio ugljikohidrate(kruv) i povećao proteine(svježi sir/jaja), al opet jedem sta mater skuva
kilaža je bila cca 95 kg, sad je palo na 90.1 kg (sad izvagano)
e al ima još dosta masnoće

e pa mene zanima šta da sad radim, bit će na traci, samo ima opcija Cardio - ona mi paše jer sam puno brže gotov za isto kalorija, a ima opcija Fat burn, ali to mi dugo, predugo traje no navodno cardio jede mišiće? a to mi nekako nije cilj kad sam radio na tome 3 miseca :P
ugl i dalje planiram 3 dana ic dizat, samo uvest jos jedan dan tako cardio/fatburn