Kod mene dosao KK, na VIP-u sam inace.
Nego imam jedan problem koji je bio prisutan i prije KK, a odnosi se na internet kada mob nije spojen na wireless.
Naime cesto mi zna pucati net te kada sam skidao KK, bacao mi je mob cesto poruku da se ne moze spojiti na posluzitelj te da provjerim mrezne postavke.
Probao sam prebaciti nacin rada mobitela s "GSM/WCDMA/LTE automatski" na "GSM/WCDMA automatski", ali ne pomaze nista.
Stavljeno mi je u opcijama da skida svaki update preko mobilnog interneta (znaci wlan nije vazan), ali ni to ne pomaze.
Svao sam VIP SZK i cude se sto nisam skoro nista potrosio prometa od interneta, a nemam volje se s s tim gnjavit kada mi je vecinom uvijek dostupan wlan, ali kada nije onda zivcira to pucanje neta i poruke da nema veze s netom.
Rekli su u SZK da ce provjeriti o cemu se radi, ali eto treci dan i nitko se od njih iz tehnicke sluzbe ne javlja (zvao sam dva dana za redom pa su mi rekli da moram cekati da dodem na red za to! OMG).
Napominjem i to da stavim pored sebe G2 i Xperiu Z, G2 se ne moze spojiti na posluzitelj kada ugasim wlan i provjeriti update za OS, dok se Xperia Z uredno spoji i sve provjeri (oba uredaja naravno na VIP-u, u istoj tarifi i stoje jedan pored drugoga).
Ima li netko ideju koje postavke bi jos mogao provjeriti te ako mi netko moze na PM poslati svoje postavke od moba (mislim da bi mozda mogla greska biti na postavkama koje se nalaze pod "Broadband -> data.vip.hr"?
Jedino da tu nesto nije ok poslozeno posto sve ostalo mora biti ok tj. nemam ideju sta bi drugo moglo biti u pitanju.