Poz kolege, samo da vas pitam nesto, da li ste se susreli do sada da prilikom razgovora na mobu u jednom trenutku izgubite sugovornika tj vi ga ne cujete ali on vas cuje? Ovo mi se ne desava učestalo...do sada samo s 4 sugovorika. Oni su potvrdili da im se to desava dok pricaju i s nekom drugom osobom a ne nuzno samo sa mnom. Jedan od njih je nosio mob na servis gdje su naveli da su zamijenili mikrofon i reinstalirali softwer ali se je taj "kvar" nakon kratkog vremena opet vratio. Jedino rjesenje je da prilikom razgovora kada se to desi sugovornik prebaci na razglas poziv i onda vrati nazad u slusalicu i tada ga opet cujem normalno. Sad me zanima da li im to veze s mojom moto g jer su se ti problemi poceli pojavljivati koji mj nakon nabavke moba? Da li ste i vi imali sličnik problema? LP
Mali edit: sa sugovornikom s kojim mi se najvise javlja taj "kvar" kada pricamo preko vibiera nikada nemamo problema bilo da li se razgovor vodi preko wifia ili 3g mreze, sva 4 sugovornika su iz tmobile mreze tj jedan od njih se prebacio na tele2 ali je zadrzao br a ja sam na tele2 mrezi